Category Archives: Uncategorized

Daytrader – hvad er nu det for noget ?

Det er ikke alle de ved det om mig, men jeg har siden min handelsskole tid har en stor interesse i at investere i aktie. Jeg har i nogle perioder handler mange gange om dagen, hvor jeg i andre perioder har været langt mere passiv med mine investeringer. I øjeblikket er jeg inden i en periode, hvor jeg handler meget aktivt på børsen, og jeg er nok det kan vil… Read More »

Danske designmøbler

Du er måske ikke klar over det, men jeg har en hobby, hvor jeg læser og kigger på danske designer møbler. Jeg ved godt det er meget oppe i tiden at kigge på gamle ting af en god kvalitet, og derfor kan man da også tydeligt se, at priserne på de brugte ting er på vej op. Jeg synes det er rigtigt fedt, at der er endnu mere der får… Read More »

Hvorfor skal det være så svært at stoppe med min rygning

Jeg har været ryger siden jeg var 18 år, og i dag er jeg 40 år gammel. Når jeg tænker tilbage og begynder og regne lidt, så er det godt nok blevet til mange cigaretter i den periode. Det er ikke fordi jeg ikke har forsøgt at stoppe nogle gange, men hver gang har jeg lige som fundet på en undskyldning overfor mig selv, for at kunne starte igen.

Den bedste vinter er nu forbi

Jeg er normalvis ikke en person, der holder særlig meget af den kolde periode, men nu har jeg fået mig en ny vinter hobby, så er gjort denne vinter meget lettere at komme igennem. Jeg sidder dog allerede nu og tænker, om det er en hobby jeg skal holde lidt ved lige her i løbet af sommeren, eller jeg kan lade det helet ligge, som egentlig var den oprindelige ide… Read More »

Hvordan renser man bedst ud i kroppen ?

Kroppen er ikke lige god til alle ting, og en ting som kroppen har svært ved, det er ved at komme af med nogle af de affaldsstoffer som den skaber. Det betyder, at der over tid ophobes en masse en masse stoffer, som man ikke kommer af med.

Jeg elsker en god kop te i min sofa

Dem der følger fast med her på min blog, de har nok opdaget, at jeg er noget af en hyggetrold, for nu at sige det mildt. Jeg elsker at hygge om mig selv, når muligheden er der for det. Der er nok også mange der har fundet ud af, at hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det en god kop te.

Morgenmad er det vigtigste måltid – eller er det ?

Jeg ved ikke hvordan du har haft det, men du har sandsynligvis også den gang du var mindre fået fortalt, at det vigtigste måltid man skal have, det er morgenmad. Det er dog efterhånden blevet tilbagevist af forskere, at det ikke forholder sig sådan. Der har dog også været undersøgelser i gang, for at finde frem til, hvor det rygte er opstået – Og resultatet af dem, er måske lidt… Read More »

Virker slanke te ?

Jeg har tidligere her på bloggen måtte gå til bekendelse, for jeg har taget lidt for meget på. Jeg er bare en alt for livsglad person, der godt kan lide at udnytte alle de muligheder der findes i livet.

Leve i Berlin uden bil

Jeg bor inde midt i centrum af Berlin, så derfor har jeg i min hverdag, da heller ikke nogen bil. Det offentlige transport system, virker super godt i byen, så derfor vil det tage mig længere tid, at komme rundt med bil, end jeg bruger på offentlig transport. Det er ingen problemer med at få det til at hænge sammen i hverdagen – Det er dog enkelte gange, hvor jeg… Read More »