Den bedste vinter er nu forbi

By | April 19, 2015

muntonsJeg er normalvis ikke en person, der holder særlig meget af den kolde periode, men nu har jeg fået mig en ny vinter hobby, så er gjort denne vinter meget lettere at komme igennem. Jeg sidder dog allerede nu og tænker, om det er en hobby jeg skal holde lidt ved lige her i løbet af sommeren, eller jeg kan lade det helet ligge, som egentlig var den oprindelige ide til det.

Hvis du følger fast med på bloggen, så har du nok regnet det ud. Jeg har tidligere skrevet, at jeg er startet med at brygge øl. Jeg fortalte for noget tid siden, at jeg havde fundet en gratis bog på nettet, men jeg fik også købt en komplet startpakke til ølbrygning her http://brygladen.dk/, og efter jeg havde fået det købt, så gik der heller ikke lang tid, før jeg havde brygget min første omgang. Her henover vinteren, der har jeg fået brygget nogle gange, og jeg vil sige, at jeg til en start blev meget overrasket over, hvor meget smag der er i de øl man selv brygger, fremfor dem man køber. Jeg har fået brygget mig et lille lager, sådan at jeg burde havde noget at drikke hen over sommeren, men er nu ikke helt sikker på, at jeg kan lade det ligge her i sommer perioden. Det betyder jo heller ikke noget, jeg kan jo uden problemer brygger nogle bryg, også bare lige for at holde det ved lige. Det er jo med at være klar til næste vinter, så måske man snart skulle brygge igen 🙂