Danske designmøbler

By | February 4, 2016

mobelDu er måske ikke klar over det, men jeg har en hobby, hvor jeg læser og kigger på danske designer møbler. Jeg ved godt det er meget oppe i tiden at kigge på gamle ting af en god kvalitet, og derfor kan man da også tydeligt se, at priserne på de brugte ting er på vej op. Jeg synes det er rigtigt fedt, at der er endnu mere der får øjne op for disse ting, for når man kigger tilbage på tiden hvor de er fra, så var det en helt anden tid på det tidspunkt.

Jeg tror ikke det er nogen tilfældighed at vores forældres generation i deres unge dage, hvor været på stor indkøb blandet Børge Mogensen og hvad de nu ellers hedder allesammen. Jeg synes også det er en sjov tanke, at de møbler de købte på det tidspunkt, sandsynligvis er mere værd hvis de kulle sælge dem idag, end dengang de købte det. Hvor mangler møbler kan man siger det om ?

Tænkt over det når du skal have møbler næste gang – Det er ikke altid de billigste ting er de bedste køb, for når der er gået nogle år, så er de sandsynligvis værdiløse og du kører den på genbrugspladsen. Tænk engang hvis du havde købte nogle danske design møbler, så kunne du have haft den store fornøjelse at bruge dem, og den dag du så gerne vil af med dem igen, så kan du måske også være så heldig, de er gået hen og blevet mere værd. Hvis du har fået lidt lyst til også at kigge lidt nærmere på hvad der er lavet, så kan jeg anbefale denne side http://danskdesignleksikon.dk/, hvor du kan læse meget mere omkring hvad der er lavet i Danmark – Tænk over den stolthed du kan bede dine gæster om at sætter sig ned i et godt stykke dansk møbel design.