Mit vægttab skulle gå lidt hurtigt – Det faldt jeg godt hjælp til

By | March 14, 2015

loebEfterhånden der kan man på nettet finde var og hjælp til alle de ting man gerne vil vide. Man man skal i gang med en eller anden gør det selv opgave i hjemmet, og man ikke lige har prøvet det før, så kan man næsten altid finde hjælp på nettet, til det.

Det godt være at der er nogle tign der bliver bedre når man har prøvet det nogle gange, det er jeg faktisk ikke et øjeblik i tvivl om, men derfor er det jo bare at komme i gang med at øve sig. Jeg har der lidt på samme måde omkring det at løbe. Jeg fandt god inspiration til at løbe her http://hurtigt-vægttab.dk/, men det er jo bare motivation, man finder derinde. Det kræver lidt øvelse at løbe rigtigt, men når bare man er motiveret, så skal det nok komme, når man får øvet sig længe nok.

Jeg kunne rigtig got tænke at tabe mig, for jeg synes efterhånden, at jeg var begyndt at bule ud på steder, hvor det ikke var særlig flot. jeg var derfor godt klar over, at det var ved at være tid, til at begynde at løbe igen. Det er ikke noget jeg nogensinde har været god tid, og jeg plejer endda at sige, at min krop bare ikke er god til det. Det passer dog ikke, for denne gang har jeg faktisk fået det lært, og det er faktisk ikke noget, der er så svært som man måske tro – Når jeg kan, så er det noget alle kan gøre.