Leve i Berlin uden bil

By | March 4, 2015

lejebilJeg bor inde midt i centrum af Berlin, så derfor har jeg i min hverdag, da heller ikke nogen bil. Det offentlige transport system, virker super godt i byen, så derfor vil det tage mig længere tid, at komme rundt med bil, end jeg bruger på offentlig transport. Det er ingen problemer med at få det til at hænge sammen i hverdagen – Det er dog enkelte gange, hvor jeg er nød til at lege en bil.

Biler koster ikke særlig meget i Tyskland når du sammenligner med i Danmark. Det betyder så heldigvis også, at det er rigtig billigt at lege en bil, så derfor behøver man ikke tænke så meget over det. Jeg plejer altid at bruge denne hjemmeside http://www.blog.find1lejebil.dk/ – Det eneste jeg skal gøre derind er, at angive her jeg har behov for at afhente bilen, og i hvilken periode jeg skal bruge bilen. Herefter så sammenligner siden de tilbud der findes på billeje. Jeg bliver efter kort tid, præsenteret for en pris oversigt, sådan at jeg skal bruge lang tid på, at søge efter priser hos alle de forskellige selskaber.

Jeg har prøvet hjemmeside flere forskellige gange, og i starten der sad jeg selv og prøvede at finde priserne hos selskaberne. Det var en ret let opgave, og det viste sig, at de priserne jeg fik opgivet, de passede 100 % . I dag når jeg bruger siden, så sidder jeg ikke en gang og kigger efter mere, for jeg vedbare de priser jeg får oplyst passe. Hvis du også skal ud og lege en bil, så kan jeg klart anbefale at prøve side – Så får du også nogle gode priser.