Virker slanke te ?

By | March 12, 2015

Jeg har tidligere her på bloggen måtte gå til bekendelse, for jeg har taget lidt for meget på. Jeg er bare en alt for livsglad person, der godt kan lide at udnytte alle de muligheder der findes i livet.Jeg har været på jagt på internettet, for at finde muligheder for at tabe mig. Jeg kunne i løbet af inden tid konstaterer, at det godt nok ville bliver lidt svært, at finde noget, der ikke bare lover at man kan tabe sig, men at man rent faktisk også kan gøre det.

I min søgen efter forskellige midler, der ville være perfekt at kombinerer med mere motion og en generel sundere livsstil, der kom jeg forbi produkter, der kunne oplyse mig, at jeg i løbet af 2 uger kunne tabe 12 kg. For mig virker det på ingen måde troværdigt, for hvis man kan tabe sig så meget så hurtigt, så er jeg ikke i tvivl om, at det ikke er nogen sund retning at bevæge sig i. Jeg vil gætte på, at hvis man taber sig så hurtigt, så er det meste vand, og når man så begynder at leve normalt igen, så vil man tage det hele på igen. Det kan derfor godt være at man taber sig, men det er ikke noget varigt vægttab, og så er det jo lidt lige meget.

Jeg faldt dog over et begreb der hedder slanke te. Min første indskydelse da jeg læste hjemmesiden om grøn te http://slanke-te.dk/ – Der var der alligevel der virkede interessant. Grøn te har åbenbart i generationer været brugt i østen, ikke bare som slanke middel, men også til at udrense kroppen. Det kunne jo være perfekt, for jeg har den holdning, at når man ikke altid har mulighed for at leve sundt, så gør det ingen skade at få renset lidt ud, og her tror jeg, at grøn te kan været et rigtig godt valg. Jeg er ret spændt på om det kommer til at virke, men nu skal jeg lige have bestilt, så må jeg bagefter se, hvordan det virker.