Morgenmad er det vigtigste måltid – eller er det ?

By | March 18, 2015

Jeg ved ikke hvordan du har haft det, men du har sandsynligvis også den gang du var mindre fået fortalt, at det vigtigste måltid man skal have, det er morgenmad. Det er dog efterhånden blevet tilbagevist af forskere, at det ikke forholder sig sådan. Der har dog også været undersøgelser i gang, for at finde frem til, hvor det rygte er opstået – Og resultatet af dem, er måske lidt overraskende og alligevel ikke…

Der er nogen der gravet lidt i den gamle talemåde med, at morgenmad er det vigtigste måltid. Det er ikke endelig bevist, men man mener at kunne tilbageføre det, til en store amerikansk morgenmadsproducent vi alle sammen kender i USA. Man mener at det er dem som har brugt det i forbindelse med markedsføring for en del år tilbage.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men for mig er morgenmad nu rigtig vigtig, for at jeg får en god start på dagen. Hvis jeg ikke får morgenmad. Jeg har dog valgt en lidt anden tilgang. Jeg laver mig en smoothie hvor morgen, og i den tilsætter jeg grøn te ekstrakt. Det en en version, hvor det er tilsat lakrids, og det betyder faktisk, at det smager godt. Du har måske smagt grøn te, og måske er du også en af dem, der ikke drikke det mere, fordi det bare ikke smager godt. Det er ikke tilfældet her, for det ikke alene er godt for dig, så er det også sundt.