Jeg elsker en god kop te i min sofa

By | March 25, 2015

Dem der følger fast med her på min blog, de har nok opdaget, at jeg er noget af en hyggetrold, for nu at sige det mildt. Jeg elsker at hygge om mig selv, når muligheden er der for det. Der er nok også mange der har fundet ud af, at hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det en god kop te.Jeg synes altid det sjovt at få en mail fra mine læsere. Det viser mig bare, at der er nogen derude, der følge med i hvad jeg laver, og det giver mig endnu mere blød på tanden, til at give jer noget indhold, omkring mit liv i Berlin. Der er flere der har spurgt mig, hvad for noget te jeg er mest til. Jeg fortæller altid folk, at jeg gennem mange år drak sådan en helt normal frugtte, som så mange andre drikker. Nogle af de te typer, har jo når det kommer til stykket, ikke rigtigt noget med te at gøre. Når vi snakker te, så kræver det er der rent faktisk er te i, og det er der ikke i nogle af disse frugt teer. I dag er jeg dog gået over til udelukkende at drikke grøn te. Grøn te er te i klassisk forstand, så det stammer fra den samme te plante. Forskellen er dog, at den grønne te er de helt små topskud der er helt frisk. I modsætning til den sorte te fx. der bliver fermenteret, så gennemgår den grønne te ikke denne behandling. Det gør faktisk, at de beholder rigtig mange af de gode egenskaber man finder i te. Hvis du også har lyst til at læsemere omkring grøn te, så vil jeg anbefale at læse mere her http://gron-te.dk/.

Jeg har læst rigtig mange arbejder omkring grøn te efterhånden. Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg nogensinde har læst en negativ artikel omkring det. Alle jeg har læst fortælle omkring de positive effekter, og hvad man kan få ud af og drikke det.