Hvordan renser man bedst ud i kroppen ?

By | April 17, 2015

Kroppen er ikke lige god til alle ting, og en ting som kroppen har svært ved, det er ved at komme af med nogle af de affaldsstoffer som den skaber. Det betyder, at der over tid ophobes en masse en masse stoffer, som man ikke kommer af med.Kroppen har en hel fantastisk evne til at overleve, og når man tænker over det, så er det fantastisk hvordan naturen er indrettet. Hele kroppen er et vidunder. Der er få ting, hvor du er nød til at hjælpe kroppen, for at holde den ved lige, og i god form. En af de ting du er nød til, at at tage en Detox kur med mellemrum. Det er ikke noget du skal gøre hver dag, men der sker en opbygning af forskellige affaldsstoffer i kroppen, og dem får du renser ud i, hvis du tager en detox kur med mellemrum. Jeg holder selv mest af, at drikke detox te med lakrids, får det virker som en mere naturlig måde for mig, end at spise alle mulige piller. Grøn te er naturligt og stammer fra den samme te plante som sort te gør. Grøn te er blot de helt bitte små nye skud der er helt friske, og indeholder derfor mange flere vitaminer end de “gamle” blade gør det. Disse vitaminer og andre gode indholdsstoffer får du glade af, når du drikke grøn te. Der er mange andre positive sideeffekter ved at drikke grøn te, og man har gennem generationer drukket det i østen, og her er det almindlig kendt, at grøn te har en rigtig positiv effekt på helbredet.